Det här är en av mina absoluta favoriter bland alla bröllopstårtor jag gjort genom åren.Jag ska bli bättre på att dela med mig av bilder på många fler av alla vackra tårtor jag har fått skapa till fantastiska brudpar genom åren.#livsandbergcakeart #tårtkonst #tårtdesigner #tårtastockholm #designadtårta #födelsedagstårta #bröllopstårta #skräddarsydd #weddingcake #sugarflowers #sockerblommor #bröllop2020 – Instagram

Det här är en av mina absoluta favoriter bland alla bröllopstårtor jag gjort genom åren.Jag ska bli bättre på att dela med mig av bilder på många fler av alla vackra tårtor jag har fått skapa till fantastiska brudpar genom åren.#livsandbergcakeart #tårtkonst #tårtdesigner #tårtastockholm #designadtårta #födelsedagstårta #bröllopstårta #skräddarsydd #weddingcake #sugarflowers #sockerblommor #bröllop2020 - Instagram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *