Kl 9.00 lördag öppnar äntligen #lakritsfestivalen !!! Dessa handrullade saltlakrits kulor (som hauptlakrits kokat år mig) ligger i min gudomliga viol och saltlakritspralin.Den och massor andra praliner, macarons, cookies mm hittar ni i monter 27.Självklart har jag med veganska lakritspraliner mm#livsandbergcakeart #praliner #lakritsfestivalen #hauptlakrits – Instagram

Kl 9.00 lördag öppnar äntligen #lakritsfestivalen !!! Dessa handrullade saltlakrits kulor (som hauptlakrits kokat år mig) ligger i min gudomliga viol och saltlakritspralin.Den och massor andra praliner, macarons, cookies mm hittar ni i monter 27.Självklart har jag med veganska lakritspraliner mm#livsandbergcakeart #praliner #lakritsfestivalen #hauptlakrits - Instagram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *