Här ligger jag på soffan och väntar.Ni väntar säkert ni med men på att det ska bli julafton.Jag väntar på att min fina lilla bebis skall komma. ️ Som tur är finns bästa Annika som gör fantastiska struvor dränkta i kanel o socker Tiden kanske inte går snabbare men ack så mycket godare.@handgjortstockholm i Fruängen är stället om du behöver goa grejer!Behöver dock meddela att några struvor det finns det inte kvar… God Jul alla fina kunder och vänner som handlat och peppat mig under året! ️ – Instagram

Här ligger jag på soffan och väntar.Ni väntar säkert ni med men på att det ska bli julafton.Jag väntar på att min fina lilla bebis skall komma. ️ Som tur är finns bästa Annika som gör fantastiska struvor dränkta i kanel o socker Tiden kanske inte går snabbare men ack så mycket godare.@handgjortstockholm i Fruängen är stället om du behöver goa grejer!Behöver dock meddela att några struvor det finns det inte kvar... God Jul alla fina kunder och vänner som handlat och peppat mig under året! ️ - Instagram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *