Tredje bakverket att bli presenterat är denna ljuvliga macaron.En perfekt seg macaron fylld med saltlakritsganache och violganache.Alltså….. Jag tror jag överträffat mig själv denna gång i perfekt balans mellan kraftig saltlakrits och viol. Längtar efter dagen när allt skall målas! ?Monter B03:37#livsandbergcakeart #bakochchokladfestivalen #åretskonditor #stellavinnare – Instagram

Tredje bakverket att bli presenterat är denna ljuvliga macaron.En perfekt seg macaron fylld med saltlakritsganache och violganache.Alltså..... Jag tror jag överträffat mig själv denna gång i perfekt balans mellan kraftig saltlakrits och viol.  Längtar efter dagen när allt skall målas! ?Monter B03:37#livsandbergcakeart #bakochchokladfestivalen #åretskonditor #stellavinnare - Instagram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *