Ut som nr 14 är Praliné.En silkeslen mjölkhokladganache smaksatt med en hasselnöt & mandelpraliné.Då jag gillar att bryta choklad med salt så har jag pillat i lite även i denna pralin.Färgåtergivning är som den är på bilden inte alltid dagsljuset är optimalt när jag vänder ut mina praliner.Färgvalet jätteblå till Praliné och mjölkchoklad kanske inte är givet men nån behövde ju bli det också. Dessa kommer med till monter B03:37.#livsandbergcakeart #praliner #handgjort #åretskonditor #stellavinnare #chokladpraliner #åsö #åsöchoklad #pastryart #wernersgourmetservice – Instagram

Ut som nr 14 är Praliné.En silkeslen mjölkhokladganache smaksatt med en hasselnöt & mandelpraliné.Då jag gillar att bryta choklad med salt så har jag pillat i lite även i denna pralin.Färgåtergivning är som den är på bilden inte alltid dagsljuset är optimalt när jag vänder ut mina praliner.Färgvalet jätteblå till Praliné och mjölkchoklad kanske inte är givet men nån behövde ju bli det också. Dessa kommer med till monter B03:37.#livsandbergcakeart #praliner #handgjort #åretskonditor #stellavinnare #chokladpraliner #åsö #åsöchoklad #pastryart #wernersgourmetservice - Instagram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *